Χώροι προπονήσεων

Εσωτερικές προπονήσεις

Εσωτερικές προπονήσεις στην έδρα του συλλόγου

Ο χώρος που γίνονται οι προπονήσεις είναι μια αδειοδοτημένη αθλητική εγκατάσταση συνολικού εμβαδού 310τμ. Οι χώροι απολυμαίνονται διαρκώς, ενώ υπάρχουν αποδυτήρια και τουαλέτες στη διάθεση των αθλητών.

Στο ειδικό δάπεδο που γίνονται οι προπονήσεις KARATE και BJJ (το τατάμι) οι αθλούμενοι δεν φορούν παπούτσια. Εξαίρεση αποτελεί ο χώρος που προπονούνται οι αθλούμενοι του τμήματος Cross, οι οποίοι φορούν αθλητικά παπούτσια καθώς το δάπεδο είναι διαφορετικό και η αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη και εξοπλισμένη για το τμήμα.

Εξωτερικές προπονήσεις

Προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους

Με την απελευθέρωση των αθλητικών δράσεων μετά την καραντίνα, ο σύλλογος πήρε την απόφαση να πραγματοποιήσει τις προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους. Όλα τα τμήματα φιλοξενήθηκαν στον κήπο του Μον Ρεπό , ενώ στο πρόγραμμα πέρα από το καράτε μπήκε και το τρέξιμο, οι εξερευνήσεις για τα μικρότερα παιδιά στα μονοπάτια του Μον Ρεπό, η επαφή με τη φύση. Έκτοτε και παρόλο που πλέον οι προπονήσεις επανήλθαν στους χώρους του συλλόγου, καθιερώθηκε για όλους η πραγματοποίηση εμβόλιμων εξωτερικών προπονήσεων, καθώς η εμπειρία είναι μοναδική!

Διαδικτυακές προπονήσεις

Διαδικτυακές προπονήσεις zoom

Από την αρχή της καραντίνας λόγω Covid 19, οι νέες πρωτόγνωρες συνθήκες δημιούργησαν την ανάγκη συνέχισης των προπονήσεων μέσω διαδικτύου. Άμεσα βρήκαμε την πλατφόρμα και τον τρόπο με τον οποίο οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κανονικά μέσω internet.Μετά από ένα χρόνο όπου καμία προπόνηση δεν χάθηκε αλλά το πρόγραμμα όλων των τμημάτων συνεχίστηκε κανονικά μέσω zoom, το Solar πλέον έχει την τεχνογνωσία και εμπειρία να παρέχει κι αυτήν την εναλλακτική των διαδικτυακών χώρων προπονήσεων, με στόχο την διατήρηση της αθλητικής ρουτίνας και την εξέλιξη ανεξαρτήτως συνθηκών.

Εσωτερικές Προπονήσεις