Εκδηλώσεις & Δράσεις

Με κάθε ευκαιρία το Solar διοργανώνει εκδηλώσεις και δράσεις. Βρίσκουμε αφορμές και δημιουργούμε συνθήκες για την διοργάνωση εκδρομών, εξορμήσεων, δραστηριοτήτων αλλά και  σεμιαναρίων.Αθλητές αλλά και γονείς πάντα ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμά μας και κάπως έτσι μοιραζόμαστε εμπειρίες, γνώσεις και στιγμές.

Εκδρομή στο Βίδο

Το Solar Club Corfu έκλεισε την χειμερινή σεζόν προπονήσεων 2020-2021 με μια εκδήλωση για τους μικρούς του αθλητές και τους γονείς τους στο νησί του Βίδο.
Στα δρόμενα συμμετείχε με θεατρικό παιχνίδι ο Μιχάλης Κουμαριανός του “Studio Έκφραση” .
Γιορτάσαμε όλοι μαζί στη φύση και στη θάλασσα, με βουτιές, θεατρικό αλλά και ελεύθερο παιχνίδι, μουσική, χορό, τραγούδι.

Aqualand

Solar Club Corfu Summer edition!

Εξορμήσεις στη φύση

Με κάθε αφορμή παίρνουμε τα βουνά…Μοιραζόμαστε στιγμές στη φύση, αθλούμαστε ενώ παράλληλα διασκεδάζουμε, βαδίζουμε όλοι μαζί σε νέα μονοπάτια!Διήμερο για σκι στη Βασιλίτσα, εκδρομές στα βουνά και στα λαγκάδια και το τελευταίο μας αγαπημένο εγχείρημα, η αναρρίχηση!!

Καραγκιόζης

Ο εξαιρετικός καραγκιοζοπαίχτης Κωνσταντίνος Παρίσης άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για ένα απόγευμα με μια παράσταση για τα παιδιά του Solar .Και μαζευτήκαμε, μαγευτήκαμε  με το θέαμα και στο τέλος αγγίξαμε τις φιγούρες, αυτοσχεδιάσαμε και γελάσαμε με την καρδιά μας!

Κοπές Πίττας

Οι 3Λαλούν με τις μαριονέτες τους για δύο χρονιές  και με αφορμή την κοπή της πίττας του συλλόγου, μας χάρισαν στιγμές χαράς και παιχνιδιού!Παρακολουθήσαμε τις παραστάσεις τους , τραγουδήσαμε και ενθουσιαστήκαμε!Και φάγαμε και πολύ στο τέλος, καθώς όλοι οι γονείς έφεραν κεράσματα και έτσι κάπως δημιουργήσαμε ένα μπουφέ που δεν τον χώραγε η σχολή!

Μασκέ Προπονήσεις

Μια φορά κι έναν καιρό, στην μακρινή Ιαπωνία, σε ένα χωριό γίνεται ενας γάμος!Ομως ένας γοριλάνθρωπος εμφανίζεται στο γλέντι, κλέβει τη νύφη και την παίρνει μακρια…Ολοι οι καλεσμένοι, πρίγκιπες, νίντζα και λοιποί αποφασίζουν να την φέρουν πίσω, αψηφόντας τα εμπόδια που συναντούν στο δρόμο τους! Βέβαια, δεν γνωρίζουν πως η νύφη ξέρει καράτε και ήδη έχει ελευθερωθεί…Πολύ γενναίοι όλοι οι καλεσμένοι, κατατροπώνουν τον γοριλάνθρωπο και στήνουν χορό!

Στο ίδιο χωριό εμφανίζεται την επόμενη μέρα ένας βαρύς μάγκας που απειλεί τους πάντες…Αλλά και πάλι οι κάτοικοι δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια…Πάει κι αυτός!

 

 

Μουσείο Ασιατικής Τέχνης

Στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης πήγαμε, ξεναγηθήκαμε από την καρατέκα μας και ξεναγό Μάγδα Κουσουνή, κάναμε την στάση μας στην αίθουσα του Σαμουράι, ζωγραφήσαμε τα εκθέματα και εντυπωσιαστήκαμε.

Μουσείο Καποδίστρια

Ένα πρωινό του Φθινοπώρου, επισκεφτήκαμε όλοι μαζί το Μουσείο Καποδίστρια.Εκεί μας περίμενε η επιμελήτρια του Μουσείου Ντάρια Κοσκορου,μας ξενάγησε και μας ετοίμασε με τη βοήθεια μελών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού ένα παιχνίδι στους κήπους του μουσείου με θέμα τη ζωή του Καποδίστρια!

Πειρατικό Καράβι

Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα πειρατικό καράβι, μαζεύτηκαν άγριοι πειρατές και αναστάτωσαν τη θάλασσα..

Πικνικ στο Μον Ρεπό

Στους αγαπημένους κήπους του Μον Ρεπό, πάντα βρισκόμαστε ως σύλλογος. Εξαιρετική ανάμνηση η ημέρα που διοργανώσαμε βόλτα μικροί και μεγάλοι  και στο τέλος όλοι μαζί στρώσαμε τραπεζομάντηλα, βγάλαμε το φαγητό μας και φάγαμε κάτω από τα δέντρα.Και πάλι παίξαμε και τραγουδήσαμε. Και θα ξαναπάμε, γιατί το Μον Ρεπό δεν το χορταίνουμε!

Φωτογραφήσεις ημερολογίων

Η ομαδική φωτογράφιση  όλων των αθλητών του Συλλόγου για το ημερολόγιο του έτους αποτελεί πάντα αφορμή να βρεθούμε, να μετρηθούμε και να να συστηθούμε!!

Σεμινάριο διατροφής με την Κατερίνα Κορακιανίτη

Η διατροφολόγος μας Κατερίνα Κορακιανίτη, πάντα κοντά μας με κάθε ευκαιρία, κατευθύνει τους αθλητές μας, ενημερώνει τους γονείς και εκπαιδεύει τους μικρούς μας καρατέκα μέσα από το παιχνίδι.

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση στους χώρους του Συλλόγου και απευθύνονται στους αθλητές και τους γονείς των μικρών μας καρατέκα.