Αγώνες

Κάθε χρόνο ο σύλλογος συμμετέχει σε τοπικούς και διασυλλογικούς αγώνες Karate, όπως το Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων,  σε Πανελλήνια Κύπελλα Εγχρώμων και Μαύρων ζωνών και Πανελλήνια Πρωταθλήματα που αποτελούν την κορωνίδα των αγώνων και από τα αποτελέσματα των οποίων πλαισιώνονται οι εθνικές ομάδες.

Το 2020 και εν μέσω καραντίνας, καρατέκα του συλλόγου μας έλαβαν μέρος στο πρώτο διεθνές e -tournament της Sportdata, όπου συμμετείχαν αθλητές από 32 χώρες. Το Solar ήταν ο μοναδικός σύλλογος καράτε από Ελλάδα που έδωσε το παρόν σε αυτό το tournament.

Εν συνεχεία και πάλι στην περίοδο του εγκλεισμού, οι αθλητές του Solar συμμετείχαν στο πρώτο πανελλήνιο e-tournament της Sportdata.

Στο Brazilian Jiu Jitsu , o σύλλογος συμμετέχει σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Gi και noGi ετησίως .

Σε δρομικούς αγώνες τόσο τοπικούς όσο και εκτός Κερκύρας, συμμετέχουν αθλητές μας από όλα τα τμήματα, δημιουργώντας έτσι την δρομική ομάδα Solar! Σημαντική στιγμή η συμμετοχή του Νίκου Τριανταφύλλου και του Στέφανου Μεταλληνού σε αγώνα Τριάθλου στην Ηγουμενίτσα και στο Λουτράκι.

Διακρίσεις

Μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων και Κορασίδων η κατάκτηση της 3ης θέσης των αθλητριών μας Μαρίσιας Παπαδοπούλου – KATA  & Ειρήνης Μεσσιάν – KUMITE.

Σημαντική στιγμή η συμμετοχή της αθλήτριας Μαρίσιας Παπαδοπούλου στην Εθνική αποστολή Shotokan για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Skif.

Κύπελλο έγχρωμων ζωνών

Στο κύπελλο εγχρώμων ζωνών που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Αθήνα, συμμετέχουμε συνεχώς με την αγωνιστική μας ομάδα.

Στο κύπελλο αυτό έχουν κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και οριακά δεν κατέκτησαν μετάλλιο οι:

Δήμητρα Σωτηρακοπούλου

Μαριέττα Τρύφωνα

Χρήστος Κάντας

Χρήστος Μέριανος

Φίλιππος Δραγκόλας

Αλέξανδρος Μωραίτης

Μπέττυ Μπουδουρίδη

Eφεραν χάλκινο μετάλλιο οι:

Πέτρος Κωνσταντόπουλος

Δημήτρης Ρώσσης

Ειρήνη Μεσσιάν

Αλίκη Μουμούρη

Έφεραν χρυσά & ασημένια μετάλλια οι :

Μαρίσια Παπαδοπούλου

Χρήστος Κατέχης

Σταμάτης Βασιλείου

Μάγδα Κουσουνή

Στα τοπικά και περιφερειακά κύπελλα πληθώρα αθλητών έχουν διακριθεί – σε αυτά τα πρωταθλήματα συμμετέχει το 70 % του συλλόγου, καθώς πρόκειται για αναπτυξιακούς αγώνες της Ομοσπονδίας.

Στο πρώτο Πανελλήνιο e-tournament η αθλήτρια του συλλόγου Μουμούρη Αλίκη βγήκε στην κατηγορία της, ενώ ο Μωραϊτης Αλέξανδρος, η Δήμητρα Σωτηρακοπούλου και η Μυρτώ Τριανταφύλλου κατέκτησαν την 4η θέση!

Photo Gallery

SPORTDATA E TOURNAMENT

ΚΑΡΑΤΕ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ SKIF

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ

BRAZILIAN JIU JITSU

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ SKIF

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ SHOTOKAN

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΔΡΟΜΙΚΟΙ

Τύπος & Μέσα